Gedeeld engagement is dubbele inzet!

Campagnebeeld Vlaanderen antwoord ParijsAlle hens aan dek tegen klimaatverandering. Niet enkel de overheid of individuele burgers, maar ook bedrijven, sectoren en het middenveld kunnen het verschil maken. Traxio en Febelcar, Van Marcke, de vakbonden (ACV, ABVV en ACLVB), Stad Gent, Stad Antwerpen, Havenbedrijf Antwerpen en de Vlaamse overheid maakten al hun engagement bekend. Bekijk alle ingediende engagementen.

We zijn er bijna zeker van dat ook jouw bedrijf, organisatie of sector zich al inzet voor het klimaat en zich voorbereidt om nog heel wat meer te doen. Dat moet ook, want de uitdagingen zijn groot en urgent, en we kunnen de toekomst alleen garanderen als we er met zijn allen méér werk van maken.

Toon ook jouw klimaatengagement op vlaamseklimaattop.be/jouw-engagement-ingeven .

Zo werk je niet enkel aan een betere toekomst, maar staat je organisatie ook positief in de kijker. Bedrijven, organisaties en sectoren die een vrijwillig engagement aangaan, schitteren misschien met een interview in de volgende klimaatkrant. Bovendien krijgen ze allemaal een vermelding op de website van de Vlaamse Klimaattop.

Waar wacht je nog op?